Vistabel terapija bora lica

Vistabel terapija bora lica

Vistabel terapija bora lica je prirodni pročišćeni protein proizveden pomoću bakterije Clostridium botulinum, koji se posljednjih desetak godina koristi u medicini. Područje njegove prve primjene bila je okulistika, neurologija, pedijatrija, a u posljednjih nekoliko godina najviše se koristi u kozmetologiji, odnosno kod estetskih zahvata.

Opis zahvata

Tretman Vistabel terapija bora lica siguran je i jedan od najdjelotvornijih i najpopularnijih estetskih tretmana za uklanjanje bora na području čela i bora smijalica. Tretman Vistabel terapija bora lica jednostavan je, nekirurški zahvat kojeg izvodi liječnik. Izvodi se tako da se preparat injicira pod kožu na mjestima gdje se bore žele ukloniti ili umanjiti. Zahvat je jednostavan, bezbolan i traje svega nekoliko minuta. Rezultat zahvata, kao ni kod sličnih estetskih tretmana, nije trajan jer još nije otkrivena tvar koja bi u potpunosti zaustavila neizbježan proces starenja.

Učinak je vidljiv već nakon nekoliko dana. Pomlađivanje lica može biti postepeno i trajati do mjesec dana. Trajnost konačnog rezultata zahvata varira, ovisno o individualnim karakteristikama (u većini slučajeva je oko 4 mjeseca). Tretman se može ponavljati neograničen broj puta jer ne postoji nikakva opasnost za zdravlje pacijenta. Potrebno je samo paziti da između tretmana bude odgovarajući vremenski razmak, kojeg određuje liječnik. U najvećem broju slučajeva tretman se ponavlja svakih 4 mjeseca kako bi se održao mladenački i svjež izgled. Važno je spomenuti da je kod ponovljenih tretmana estetski učinak pomlađivanja trajniji.

Oporavak

Pacijent se može odmah po završetku postupka vratiti svojim svakodnevnim obavezama. Na mjestu uboda može se pojaviti manja modrica, koju možete pokriti s puderom. Visabel počne djelovati dva ili tri dana po injiciranju i obično djeluje 4-6 mjeseci.

NOVA ENERGIJA VAŠEG VIDA!

Specijalistička oftalmološka poliklinika Irena Filipović-Grčić, dr.med.specijalist oftalmolog